Ren-Consult logo

Kurs i Renholdsøkonomi og Renholdsplanlegging

Er du på jakt etter måter å forbedre effektiviteten og økonomien i din renholdsdrift? Ønsker du å mestre kunsten å planlegge renholdsoppgaver for å oppnå best mulig resultater?

Da er vårt kurs i renholdsøkonomi og renholdsplanlegging det perfekte valget for deg.
Per Arne Løvstad signatur

Per Arne Løvstad

- 30 års erfaring og ekspertise med renholdsledelse

Type: Skreddersydde kurs til bedrifter
Undervisningstid: Kontakt oss for informasjon

Er du på jakt etter måter å forbedre effektiviteten og økonomien i din renholdsdrift? Ønsker du å mestre kunsten å planlegge renholdsoppgaver for å oppnå best mulig resultater? Da er vårt kurs i renholdsøkonomi og renholdsplanlegging det perfekte valget for deg.

Hos RenConsult har vi utviklet et spesialisert kurs som tar for seg grunnleggende prinsipper for utarbeidelse av en effektiv renholdsplan. Kurset vil gi deg nødvendige verktøy for å forstå og benytte nøkkeltall, gjennomføre beregninger, lage kalkyler, og gjennomføre tidsstudier.

Enten du foretrekker å lage en enkel renholdsplan i Excel, eller ønsker å benytte deg av det mest oppdaterte dataprogrammet for renholdsplanlegging, vil vårt kurs gi deg innsikten og ferdighetene du trenger for å mestre begge deler.

Kursinnhold:

  • Nøkkeltall og beregninger: Lær hvordan man anvender nøkkeltall i praksis, og hvordan man utfører relevante beregninger for din virksomhet.
  • Kalkyler og tidsstudier: Bli kjent med metodene for å lage kalkyler, og utfør tidsstudier for å finne mest effektive løsninger.
  • Renholdsplanlegging: Få dyptgående kunnskap om hvordan man planlegger renholdet for å oppnå høyest mulig effektivitet.
  • Økonomiske sammenligninger: Lær hvordan man utfører økonomiske sammenligninger for å finne de mest kostnadseffektive løsningene.
  • Excel og dataprogram for renholdsplanlegging: Bli komfortabel med å bruke både Excel og moderne dataprogrammer for å lage effektive renholdsplaner.

Målgruppe for kurset:

Kurs i renholdsøkonomi og renholdsplanlegging er rettet mot renholdsledere, driftsledere, renholdere som ønsker å oppgradere sin kompetanse, og alle andre som har ansvar for planlegging og økonomi i renholdsvirksomhet.

Kursmateriell:

Kursavgiften inkluderer kursmateriell, kaffe/te, og lunsj. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Eksamen / sertifisering:

Alle deltakere får kursbevis.

Ønsker du mer informasjon, eller ønsker å bestille kurs for din bedrift? Ta kontakt med oss i dag!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.