Ren-Consult logo

NS-INSTA 800 kurs - Nivå 3 og 4 Bli sertifisert!

Etter gjennomført kurs og bestått eksamen hos RenConsult kan du søke SINTEF Certification om personsertifisering på kunnskapsnivå 3 eller 4.Per Arne Løvstad signatur

Per Arne Løvstad

- 30 års erfaring og ekspertise fra renholdsbransjen

Vår kursholder, Per Arne Løvstad, har over 30 års allsidig erfaring innen renholdsbransjen og har hjulpet flere til å oppnå sertifisering på dette nivået enn noen annen i Norge. Han vil dele sin kunnskap og erfaring med deg for å oppnå sertifiseringen.

Kursene holdes i Oslo, Trondheim og Bergen på profesjonelle kurssentre med lunsj og bevertning inkludert i prisen. Alle får et kurshefte (i papirformat) som også er et godt arbeidsverktøy etter at kurset er gjennomført.

Kursene gjennomføres over tre dager med en grundig gjennomgang av standarden sammen med praktiske øvelser som sikrer en god forståelse av emne.

Bedriftskurs kan tilpasses etter behov.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker å melde deg på kurset. Vi ser frem til å hjelpe deg med å nå dine mål!

Ofte stilte spørsmål

  • Må jeg ha nivå 1 og 2 før jeg går på nivå 3 og 4 kurs?

    Nei, det behøver du ikke. I INSTA 800 trenger du ikke «følge trinnene» oppover. Du kan gå rett på nivå 3 og 4 kurs.

  • Hvilke kompetansenivå skal jeg velge?

    Nivå 2 er for renholdere (se bedriftskurs). Nivå 3 er for arbeidsledere som følger opp kontrakten. Nivå 4 er for planleggere og kontraktsansvarlige. Ut over det kan det stilles krav fra kundene om hvilke kompetansenivå du må ha.

  • Hva er forskjellen på et nivå 3 og nivå 4 kurs?

    Den største forskjellen er at nivå 4 også omfatter praktiske gjennomføringer på instrumentelle målemetoder (støv og glans). Det er også mer om anbudskrav og innhold i kontrakt på nivå 4. På eksamen er det også krav til mer skriving på nivå 4 enn på nivå 3.

Meld deg på kurs her!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
1Kurskalender
2Kontaktinformasjon
3Deltakere
4Norsk Standard
5Oppsummering
Når og hvor vil du komme på kurs?

Kurspriser:

Nivå 3 Oslo: Kr. 11 950,-
Nivå 3 og 4 Oslo: Kr. 12 950,-
Nivå 3 og 4 Trondheim og Bergen: Kr. 13 950,-